Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Information"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Information


Bästa medlem/deltagare.

Som ordförande i Korpen Örnsköldsvik vill jag först säga tack för att ni väljer att delta i någon av våra aktiviteter, det är roligt när många trivs med det vi håller på med.

Korpen nationellt har tagit beslut att alla Korpenföreningar ska ha ett gemensamt medlemsregister för att möjliggöra deltagande även på andra orter än den förening som man betalat medlemskap i. I samband med att vi successivt startar upp detta register i alla Korpenföreningar i Sverige, från och med januari 2018 och framåt kommer även ny lagstiftning att träda i kraft i Sverige som gäller hur vi behandlar personuppgifter.

Detta innebär att ni/du behöver skriva under en fullmakt och lämna in så fort som möjligt så vi kan flytta över dina uppgifter från det gamla medlemsregistret till det nya. Att finnas i vårt register är ett krav med anledning av att du ska kunna vara försäkrad och delta i våra aktiviteter.

Vi har alltså ett medlemsregister redan idag där ni finns men med anledning av nytt system och lagstiftning behöver ni lämna skriftligt medgivande/fullmakt till att ni godkänner att vi flyttar över era medlemsuppgifter till det nya systemet som medlem i Korpen Örnsköldsvik.

Ni kommer senare få mer information om hur ni själva kan gå in i detta medlemsregister och se era uppgifter och själva ändra vid flytt eller liknande. Målet är att ni ska komma att registrera era aktiviteter och se vad ni är deltagare i för aktiviteter.

Tack på förhand.

Malin Hansson

Ordförande i Korpen Örnsköldsvik

 

Personuppgiftlagen/GDPR

Personuppgiftlagen (1998:204) (PuL) reglerar idag personuppgiftsbehandling och bygger på dataskyddsdirektivet som genomförs i svensk rätt den 10 oktober 1998. PuL kommer att ersättas med nytt regelverk för behandling av personuppgifter genom nya dataskyddsförordningen (GDPR). Eftersom regelverket är en förordning innebär det att den blir direkt tillämplig och träder i kraft den 25 maj 2018.

Inga nyheter är skapade

 

 

 Besökare:

Free Hit Counters
Website Hit Counter

 

 

 

Postadress:
Korpförening Örnsköldsvik - Korpen
Tjänstemannagatan 3
89250 Domsjö

Kontakt:
Tel: 0702891668
E-post: ovik@korpen.se

Se all info